Οριζοντιος Μενου

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

MΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ να πάρετε τις νέες ταυτότητες!

Μείνετε ειρηνικοί ακολουθώντας τις συμβουλές
του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου:

«Τουλάχιστον, ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ  να πάρετε
τις νέες ταυτότητες!
»

Μας λένε:
    Η ταυτότητα δεν θα έχει γεωεντοπισμό (GPS), ούτε Giga Bytes, ούτε μνήμη RAM, ούτε υποδοχή φόρτισης, ούτε ποντίκι... ούτε σκληρό δίσκο, ούτε εκτυπωτή (!).
    Αν όλο το σύστημα με το οποίο συνεργάζεται η τεχνολογία RFID (ταυτοποίηση μέσω ραδιοσυχνοτήτων) είναι ο γάϊδαρος, το τσιπ που είναι το σαμάρι, μας λένε ότι δεν θα περιέχει τον γάϊδαρο...!
    Αλλά το RFID τσιπ, όπου υπάρχει, είναι αδύνατο να μην έχει μνήμη, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσε να ανταλλάξει πληροφορίες με το σύστημα αναγνώρισης και άρα δεν θα χρειαζόταν!
    Μας λένε ότι δεν περιλαμβάνεται ο ΑΜΚΑ. Αλλά τα τσιπς, γενικά, επιδέχονται αναβάθμιση της μνήμης τους: προσθήκη ή και αφαίρεση πληροφοριών.
    Και πράγματι ο υπουργός «προστασίας του πολίτη» μας βεβαιώνει ότι, σε περίπου 4 μήνες, θα προστεθεί ένας ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ (για όλες τις υπηρεσίες) αριθμός!! «Θα μπορεί να προστεθεί», λέει ο υπουργός, ανατρέποντας εντελώς τη λογική της διερεύνησης για το τι περιέχει και τι δεν περιέχει τώρα το RFID τσιπάκι, που μάλλον δεν φτάνει και θα χρειασθεί ένα ακόμη!


Ο πρωθυπουργός αγνοεί ότι έχουν τσιπάκι οι ταυτότητες;
Λέει ότι «ούτε τσιπάκια έχουνε οι ταυτότητες»...!  


 
    Όμως έχουν κάτι περισσότερο από τσιπάκι.
Έχουν ολοκληρωμένο κύκλωμα (IC Chip) που μπορεί ασύρματα να ανταλλάσσει δεδομένα με κατάλληλο αναγνώστη, μέσω κεραίας και ραδιοκυμάτων.
    Ως τώρα είδαμε ότι η ηλεκτρονική ταυτότητα προωθείται με πολύ υποκρισία, χαζολογία και επιπολαιότητα... Επί πλέον είναι ανασφαλής. Τα προσωπικά δεδομένα μπορούν να υποκλαπούν εύκολα από όποιον προσεγγίσει την κάρτα έχοντας συσκευή ή λογισμικό του εμπορίου. 

Παρακατω το βιντεο οπου δυο δημοσιογραφοι
μας προειδοποιουν να μην βιαζομαστε, δειτε το βιντεο..:

Επειδη το αρθρο αυτο ειναι μεγαλο, σου παραπεμπω για να διαβασετε ολοκληρο το αρθρο:
Μη βιαστείτε να πάρετε τις νέες ταυτότητες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου